Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2009 | Cursussen en opleidingen | Uitgave 1/2009

Standby 1/2009

Kan het roken van een joint de mondholte schaden?

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 1/2009
Auteur:
Lienke Neef

Samenvatting

Voor Standby bezocht ik op 10 oktober jl. het seminar van het Ivoren Kruis op het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Een tal van bijzondere sprekers vulde het middagprogramma. Het onderzoek ‘Heeft het gebruik van cannabis gevolgen voor de mondholte?’ van Paula Versteeg boeide mij het meest. We weten dat roken ongezond is voor de mondholte en dat roken een risicofactor is voor het ontstaan en de progressie van parodontitis, maar zijn er dezelfde of andere gevolgen bij het roken van cannabis?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2009

Standby 1/2009 Naar de uitgave

Lezersvraag

Hond in de stoel

Agenda

Agenda