Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2009 | Achtergrond | Uitgave 1/2009

Standby 1/2009

Als je ouder wordt, gaan je tanden tellen! Iedere mond fris en gezond

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 1/2009
Auteur:
Maria de Vries

Samenvatting

Gertrud Boelens, tandarts, en Astrid Kuiper, preventieassistente, beiden werkzaam op het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde Friesland (CBT) in het Medisch Centrum te Leeuwarden zijn in maart 2008 in de verpleeghuizen Bornia Herne en Nieuw Mellens te Leeuwarden gestart met de cursus ‘Mondzorg voor de verpleeghuisbewoner’. Tijdens dit interview praten zij bevlogen over hun vak, maar vooral ook over de oudere hulpbehoevende patiënt. In het Dagblad van het Noorden stond enige maanden geleden de volgende uitspraak van een verzorgende: ‘Ik verschoon liever een poepluier dan een mond.’ Ieder zijn vak zul je zeggen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2009

Standby 1/2009 Naar de uitgave

Agenda

Agenda