Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2013 | Uitgave 2/2013

Tandartspraktijk 2/2013

‘Geachte collega’

Een Lastig Begrip

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 2/2013
Auteur:
Drs. Jip Kreijns
Belangrijke opmerkingen
tandheelkundig adviseur en tandarts. Daarnaast was hij van 1990-2010 redacteur van TandartsPraktijk.
Het gedoe rond vrije tarieven lijkt de eenheid onder tandartsen te hebben versterkt. De zorgverzekeraars zijn vrij algemeen door de professie als de gemeenschappelijke vijand aangewezen en dat schept een band. Ook de reactie van de buitenwereld op de tarievendiscussie heeft de eenheid versterkt – terwijl de gedachte achter de vrije tarieven juist een eenheidverstorende werking tot bedoeling had. Die gedachte was immers het bevorderen van concurrentie en onderscheid via prijsstelling.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2013

Tandartspraktijk 2/2013 Naar de uitgave

Heynick’s Hoek

Stakende Tandartsen

Product Nieuws

Product Nieuws