Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2013 | Uitgave 2/2013

Tandartspraktijk 2/2013

Esthetische behandeling met keramiek

Maximale Esthetiek Met Minimaal Invasieve Technieken

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 2/2013
Auteur:
Drs. Maarten Bekkers
Belangrijke opmerkingen
tandarts (Nijmegen 2008) met speciale belangstelling voor de esthetische en reconstructieve tandheelkunde. Hij is verbonden aan het Dental Design Centrum te Blaricum en aan tandartsenpraktijk Staas en Bergmans in ’s-Hertogenbosch.
Met dank aan Michiel Wouters voor zijn bijdrage.
De ontwikkeling van tandheelkundige materialen is in het afgelopen decennium in een stroomversnelling geraakt. Dit heeft er onder meer toe geleid dat de esthetische resultaten steeds natuurgetrouwer zijn, waarbij de behandeling zelf in toenemende mate minimaal invasiever is. Dit geeft tandartsen tot nu toe unieke mogelijkheden om tot een ideale materiaalkeuze en werkwijze te komen. Hieronder de beschrijving van de minimaal invasieve mogelijkheden met keramiek bij de behandeling van een bovenfront met diastemen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2013

Tandartspraktijk 2/2013 Naar de uitgave

Heynick’s Hoek

Stakende Tandartsen

Product Nieuws

Product Nieuws

Reacties Van Lezers

Zorgvraag

Redactioneel

Inspirerend