Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2013 | Tandarts In De Praktijk | Uitgave 2/2013

Tandartspraktijk 2/2013

Populaties in de mond kijken

Van De Jongvolwassenen Heeft 80% Cariëservaring

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 2/2013
Auteur:
Frank van Wijck
Belangrijke opmerkingen
freelance journalist gespecialiseerd in de gezondheidszorg.
Nederland neemt wereldwijd een vrij unieke positie in op het gebied van epidemiologisch onderzoek naar mondgezondheid. De hiervoor verantwoordelijke partij, TNO in Leiden, doet dit al drie decennia bij kinderen en jongeren van 5 tot 23 jaar en bij volwassenen van 25 tot 74 jaar. Tandarts Annemarie Schuller is sinds 2000 de projectleider hiervoor.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2013

Tandartspraktijk 2/2013 Naar de uitgave

Reacties Van Lezers

Zorgvraag

Heynick’s Hoek

Stakende Tandartsen

Product Nieuws

Product Nieuws