Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2013 | Uitgave 2/2013

Tandartspraktijk 2/2013

Mooie vlekken zijn niet lelijk

‘Ik Wil Natuurlijke Tanden’

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 2/2013
Auteur:
Drs. Thijs Risseeuw
Belangrijke opmerkingen
tandarts (ACTA 1999) en redacteur van TP, Hij heeft zich gespecialiseerd in de esthetische tandheelkunde
Komt een patiënt bij de tandarts en vraagt om natuurlijke tanden… Wat wil hij dan? Wij denken gelijk aan elementen met diepe transparantie, geelbruine tinten en veel mooie vlekken. Eindelijk echt weer iets moois maken! Op zo’n moment is het beter om niet te vroeg te juichen en je schilderspalet (of die van je tandtechnicus) nog even in de la te laten liggen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2013

Tandartspraktijk 2/2013 Naar de uitgave

Redactioneel

Inspirerend

Gewone- En Ongewone Patiënten

Een Vrouw Met Leukoplakie