Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-11-2009 | TP selectief | Uitgave 11/2009

Tandartspraktijk 11/2009

Endodontologie

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 11/2009
Auteur:
   

Samenvatting

In de endodontie worden succes en mislukking meestal afgelezen aan het al dan niet verdwijnen van een radiografisch waarneembare laesie. Belangrijker is wellicht de vraag in hoeverre de kanaalbehandeling en de daaropvolgende restauratie bijdragen aan de levensduur van het gebitselement. Traditioneel werd bij het restaureren van endodontisch behandelde gebitselementen gebruikgemaakt van een gegoten stiftopbouw. Veel tandartsen gebruiken tegenwoordig glas- of koolstofvezelversterkte composietstiften. In dit onderzoek werd nagegaan of het plaatsen van een glasvezelversterkte composietstift bijdraagt aan het behoud van restauratie en element.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 11/2009

Tandartspraktijk 11/2009 Naar de uitgave

restauratieve tandheelkunde

Gebitsslijtage: Dahlen, geDahld

TP selectief

Implantologie

TP selectief

Medisch

redactioneel

Inteelt

heynicks hoek

De dierentandarts