Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-11-2009 | Lessen in multidisciplinaire behandelingen | Uitgave 11/2009

Tandartspraktijk 11/2009

Eccellenza in ortodonzia

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 11/2009
Auteur:
Bibi Becking

Samenvatting

In juni van dit jaar vond in Verona het op een na laatste Europese optreden plaats van Vincent Kokich senior, professor aan de Universiteit van Washington, Seattle, met als thema ‘Excellence in orthodontics, multidisciplinary treatments, ideality and compromise’. Zowel vader als zoon Vincent Kokich (beiden verbonden aan de afdeling Orthodontie van de universiteit van Washington), stonden op het programma.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 11/2009

Tandartspraktijk 11/2009 Naar de uitgave

TP selectief

Chirurgie