Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-11-2009 | parodontologie | Uitgave 11/2009

Tandartspraktijk 11/2009

Implantomania

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 11/2009
Auteur:
J. P. van Hoeve

Samenvatting

In het vorige nummer van TP, 2009 10, verzucht collega Advokaat in zijn commentaar op een artikel over het resultaat van implantaten: ‘(…) dat zo vaak een implantaat wordt geïndiceerd waar vanwege de kwaliteit van de restauraties op de buurelementen ook een brug goed zou voldoen.’ In mijn ogen is dit een erg elegante formulering, de schrijver bedoelt waarschijnlijk dat in dergelijke gevallen het maken van een brug de aangewezen behandeling is.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 11/2009

Tandartspraktijk 11/2009 Naar de uitgave

TP selectief

Medisch