Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2015 | Weet je dit? | Uitgave 2/2015

TPO - De Praktijk 2/2015

Antwoorden

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 2/2015
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum

Samenvatting

Reversibiliteit bij spirometrie ondersteunt de diagnose ‘astma’. Om de diagnose ‘astma’ te kunnen stellen bij patiënten met periodiek hoesten zonder dyspneu of expiratoir piepen is het noodzakelijk om reversibiliteit aan te tonen; of hyperreactiviteit (met een histamine- of metacholineprovocatietest).

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2015

TPO - De Praktijk 2/2015 Naar de uitgave

Farmacotherapie

Varenicline

Column

Luchtig