Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2018 | In memoriam | Uitgave 4/2018

Gert Leene 1939-2018
Geron 4/2018

Afscheid van een begaafde, onbaatzuchtige, behulpzame, integere wetenschapper

Tijdschrift:
Geron > Uitgave 4/2018
Auteur:
Theo Schuyt
Belangrijke opmerkingen

Over de auteur

Prof. Theo Schuyt, Phd, is hoogleraar Filantropische studies, Faculteit Sociale Wetenschappen, aan de VU in Amsterdam, bijzonder hoogleraar Filantropie en sociale innovatie aan de School of Business and Economics, Maastricht University en tevens president van de European Research Network on Philanthropy.

Samenvatting

Gert Leene was van 1969 tot 2000 – 31 jaar – werkzaam aan de Faculteit Sociale Wetenschappen van de Vrije Universiteit te Amsterdam; de meeste tijd als medewerker en hoofdmedewerker van de Vakgroep Sociologie van de Hulpverlening, later omgedoopt tot de Vakgroep Sociologie en Sociale Gerontologie.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Gerōn

Gerōn is een tijdschrift over ouder worden in de moderne samenleving, met informatie en opinies uit beleid, praktijk en wetenschap.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2018

Geron 4/2018 Naar de uitgave

Redactioneel

Sociale media