Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

03-08-2018 | Leefstijladvies | Uitgave 3/2018

Podosophia 3/2018

De rol van voeding bij het herstel van de patiënt

Tijdschrift:
Podosophia > Uitgave 3/2018
Auteur:
Corina M. S. van der Mede

Samenvatting

Als podotherapeut zie je patiënten bij wie alleen zooltherapie niet toereikend is. Er lijkt meer aan de hand te zijn dan de standsafwijking. Stel dat je, eventueel in samenwerking met een orthomoleculair therapeut, extra kennis over voeding- en voedingssupplementen kunt inzetten om meer voor deze patiënt te kunnen betekenen? Een goede gezondheid is een kwestie van evenwicht tussen alle processen in ons lichaam. Podotherapeut Corina van der Mede volgde, aanvullend aan haar opleiding tot podotherapeut, een opleiding tot orthomoleculair therapeut. Zij licht het belang van voeding toe en werkt dit uit voor klachten bij artrose en jicht, twee aandoeningen die ook in de praktijk van de podotherapeut worden gezien.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Podotherapeut Totaal

Binnen de bundel kunt u gebruik maken van boeken, tijdschriften, e-learnings, web-tv's en uitlegvideo's. BSL Podotherapeut Totaal is overal toegankelijk; via uw PC, tablet of smartphone.

Podosophia

Podosophia stelt zich ten doel de beroepsgroep van podotherapeuten te voorzien van informatie die nodig is voor het inhoudelijk uitoefenen van het vak en het voeren van de praktijk. Daarbij is ook rui ...

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2018

Podosophia 3/2018 Naar de uitgave

Biomechanica en Bewegingsanalyse

De wandelstok als stut en steun