Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

07-08-2018 | Bedrijfsvoering | Uitgave 3/2018

Podosophia 3/2018

Professioneel leiderschap: effectief beïnvloeden (deel 1)

Tijdschrift:
Podosophia > Uitgave 3/2018
Auteur:
Maureen Limpens

Samenvatting

Van podotherapeuten wordt professioneel leiderschap verwacht. Naar de mening van de auteur hoort daar ook bij dat je jezelf duidelijke doelen kunt stellen. Wil je iets bij anderen bereiken, patiënten, personeelsleden, andere zorgverleners etc., dan is het wenselijk dat je hen op een effectieve manier beïnvloedt. Dat kan, maar alleen als je op een goede manier verbinding met hen weet te leggen en aansluit bij hun realiteit. Hierbij komt de ‘mentale bril’ om de hoek: de bril waarmee je jezelf, de ander en de realiteit bekijkt en interpreteert. Die mentale bril wordt onder meer bepaald door je ervaringen, je kennis en wat je bezighoudt.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Podotherapeut Totaal

Binnen de bundel kunt u gebruik maken van boeken, tijdschriften, e-learnings, web-tv's en uitlegvideo's. BSL Podotherapeut Totaal is overal toegankelijk; via uw PC, tablet of smartphone.

Podosophia

Podosophia stelt zich ten doel de beroepsgroep van podotherapeuten te voorzien van informatie die nodig is voor het inhoudelijk uitoefenen van het vak en het voeren van de praktijk. Daarbij is ook rui ...

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2018

Podosophia 3/2018 Naar de uitgave

Biomechanica en Bewegingsanalyse

De wandelstok als stut en steun