Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2016 | In gesprek | Uitgave 5/2016

Denkbeeld 5/2016

De boer op in Heemskerk

Verpleeghuizen bekijken met Suus en Jetty (2)

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 5/2016
Auteur:
Hugo van Waarde
Belangrijke opmerkingen
Hugo van Waarde is adjunct-hoofdredacteur van Denkbeeld; hij is zelfstandig werkzaam als adviseur en trainer in de zorg voor mensen met dementie.

Samenvatting

‘Durven jullie met mij op stap om verpleeghuizen te bezoeken waar wèl aandacht is voor de bewoners?’ Die vraag stelde Hugo van Waarde aan Suus Joosten en Jetty Stierman, twee vaste bezoeksters van het Alzheimer Café Almere. Het eerste deel van hun dagje verpleeghuizen keuren leidde naar Ridderspoor in Hilversum (zie het vorige nummer van Denkbeeld). Daarna zette ‘chauffeur Hugo’ koers naar Heemskerk, naar woonzorgboerderij De Reigershoeve.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2016

Denkbeeld 5/2016 Naar de uitgave