Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2016 | Uitgave 5/2016

Denkbeeld 5/2016

Wmo voor beginners

Uitgangspunten en praktijk

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 5/2016
Auteurs:
Marjolijn Haasbroek, Herman Post
Belangrijke opmerkingen
Marjolijn Haasbroek is vrijwilliger bij Alzheimer Nederland; Herman Post werkt er als programmamanager Landelijke Hulp.

Samenvatting

Sinds de verantwoordelijkheid voor een groot deel van de ondersteuning van thuiswonende mensen met dementie en hun mantelzorgers is overgeheveld van het rijk naar de gemeenten, staat de Wet maatschappelijke ondersteuning in het brandpunt van de belangstelling. Wat houdt die wet precies in en hoe functioneert die ondersteuning in de praktijk?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2016

Denkbeeld 5/2016 Naar de uitgave

Column

Thuis