Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2014 | Artikel | Uitgave 3/2014

Psychopraktijk 3/2014

Cognitieve animatietherapie bij eetstoornissen

Tijdschrift:
Psychopraktijk > Uitgave 3/2014
Auteur:
Paul Camp
Belangrijke opmerkingen
P. Camp is pedagoog, grondlegger van cognitieve animatietherapie en auteur van het gelijknamige boek (info@pivoo.nl). Zie verder: www.​cognitieveanimat​ietherapie.​nl.

Samenvatting

Cognitieve animatietherapie is een nieuwe integratieve vorm van therapie. De therapie integreert de vier therapeutische referentiekaders binnen een unificerend model. Daarnaast worden beeld, geluid, tekst en interactiviteit geïntegreerd binnen het medium animatie. In dit artikel worden kort de uitgangspunten van cognitieve animatietherapie en enkele fasen van behandeling bij eetstoornissen uiteengezet.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

PsychoPraktijk

Hét vakblad voor professionals werkzaam in de psychologie, psychotherapie en psychiatrie. PsychoPraktijk informeert over recente ontwikkelingen en biedt handvatten om kennis en vakbekwaamheid te vergr ...

Proefabonnement BSL Psychologie Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een proefabonnement heeft u toegang tot een aantal boeken, tijdschriften en een e-learning. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.


BSL Psychologie Totaal 1 maand gratis: € 0,-

Toon meer producten
Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2014

Psychopraktijk 3/2014 Naar de uitgave

Cliëntenvoorlichting

De bipolaire stoornis

Redactioneel

Redactioneel