Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

29-08-2020 | Nascholing | Uitgave 10/2020

Huisarts en wetenschap 10/2020

CVRM bij mensen met een verstandelijke beperking

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 10/2020
Auteurs:
Jolanda Bisschop, Willeke Visser, Jan Boer
Belangrijke opmerkingen
Bisschop J, Visser W, Boer J. CVRM bij mensen met een verstandelijke beperking. Huisarts Wet 2020;63(10):73-5. DOI:10.1007/s12445-020-0847-7.
Mogelijke belangenverstrengeling: niets aangegeven.

Samenvatting

Mensen met een verstandelijke beperking hebben vaak meer cardiovasculaire risicofactoren dan mensen zonder verstandelijke beperking. De inschatting van het risico is complexer, de behandeling vraagt vaak meer aandacht en er zijn meer betrokkenen. Dit artikel beschrijft de valkuilen en geeft adviezen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 10/2020

Huisarts en wetenschap 10/2020 Naar de uitgave