Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

12-09-2020 | Redactioneel | Uitgave 10/2020

Huisarts en wetenschap 10/2020

De kerntaak, het kind en het badwater

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 10/2020
Auteur:
Ivo Smeele

Samenvatting

Huisarts van de wieg tot het graf, zijn we dat anno 2020 eigenlijk nog wel? Onze rol bij volwassenen is duidelijk, maar hoe zit het met onze zorg voor kinderen? Hebben we nog voldoende competenties? Volgens kinderartsen verwijzen we te snel tijdens de diensten. Aios voelen zich vaak te weinig kundig op het gebied van kindergeneeskunde. Ook zijn er grote verschillen in ons aanbod van psychosociale en opvoedkundige zorg voor het kind.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 10/2020

Huisarts en wetenschap 10/2020 Naar de uitgave

Nieuws

Nieuws