Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

24-08-2020 | Casuïstiek | Uitgave 10/2020

Huisarts en wetenschap 10/2020

COVID-19 in de huisartsenpraktijk

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 10/2020
Auteur:
Pelle Kloos
Belangrijke opmerkingen
Kloos P, Eekhof JA. COVID-19, een nieuwe ziekte in de huisartsenpraktijk. Huisarts Wet 2020;63(10):76-8. DOI: 10.1007/s12445-020-0844-x.
Mogelijke belangenverstrengeling: JE ontving financiering van het Fonds Alledaagse Ziekten voor onderzoek naar de behandeling van kleine kwalen en van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland voor onderzoek naar de digitale begeleiding van patiënten met een verhoogd cardiovasculair risico.

Samenvatting

COVID-19 is een nieuwe ziekte die zich op verschillende manieren kan presenteren. Omdat de huisarts naar verwachting de overgrote meerderheid van de patiënten zal behandelen, bespreken we aan de hand van de literatuur en enkele casussen verschillende uitingsvormen die zich in de huisartsenpraktijk kunnen presenteren.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 10/2020

Huisarts en wetenschap 10/2020 Naar de uitgave

Nieuws

Nieuws