Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2020 | Column | Uitgave 6/2020

Tandartspraktijk 6/2020

Corona: de koe in de kont gekeken

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 6/2020
Auteur:
Marleen de Groot

Samenvatting

Op 15 maart berichtten de samenwerkende organisaties KNMT, ANT, ONT en NVM ons als reactie op de landelijke corona-lockdownmaatregelen als volgt: Wij nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid door de praktijk te sluiten voor de reguliere zorg teneinde de verdere verspreiding van het virus te voorkomen en zo de curve van besmettingen af te vlakken.’ Alleen spoedeisende zaken mochten we nog behandelen.
Wat voor signaal geef je dan als mondzorgprofessionals af?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2020

Tandartspraktijk 6/2020 Naar de uitgave

Tandarts in de praktijk

Tandarts voor volk en vaderland

Nieuws

Nieuws

OriginalPaper

Zorg op maat