Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2020 | Nieuws | Uitgave 6/2020

Tandartspraktijk 6/2020

Nieuws

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 6/2020
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum
Belangrijke opmerkingen
TP maakt in deze rubriek een selectie uit het aanbod van productintroducties. Heeft u nieuwe producten die u onder de aandacht wilt brengen, mail dan naar: tandartspraktijk@bsl.nl

Samenvatting

Van onze patiënten die volledige protheses dragen, weten we dat deze niet altijd even schoon zijn. Niet alle patiënten vinden het prettig om de prothese uit te nemen en even schoon te borstelen. Het poetsen van een prothese vinden ze ook maar raar. Immers, door het ontbreken van gevoel weten ze niet waar ze aan het poetsen zijn.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2020

Tandartspraktijk 6/2020 Naar de uitgave

Tandarts in de praktijk

Tandarts voor volk en vaderland

OriginalPaper

Zorg op maat