Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2020 | Uitgave 6/2020

Oplossingen voor een niet-complete dentitie
Tandartspraktijk 6/2020

Zorg op maat

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 6/2020
Auteur:
Rutger Hazebroek
Belangrijke opmerkingen
Rutger Hazebroek is werkzaam als tandarts-prosthodontist (erkend door NVVRT en EPA) en tandarts-implantoloog (erkend door NVOI) bij DentiQ Tandartsen Maarssen en Proclin Rotterdam. (Bijgaande casussen zijn geschreven ten behoeve van de herregistratie als restauratief tandarts door de NVVRT.)
Met dank aan de tandtechnici van TTL Goedegebuure en aan Timon Spies van 3DentLab Utrecht. En uiteraard mijn dank aan mijn assistentes voor hun dagelijkse hulp!

Samenvatting

Hoe benader je de behandeling van een niet-complete dentitie? Moeten we altijd gaan voor de ‘top-of-the-bill-behandeling’, of zijn er ook acceptabele compromisbehandelingen die ik liever omschrijf als ‘zorg op maat’. In deze bijdrage beschrijf ik twee casussen waarin de combinatie van restauratieve tandheelkunde en implantologie een prominente rol heeft gehad.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2020

Tandartspraktijk 6/2020 Naar de uitgave