Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2020 | Boeken | Uitgave 6/2020

Tandartspraktijk 6/2020

Detectie en beoordeling van cariës. De stand van zaken

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 6/2020
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum

Samenvatting

De ziekte cariës speelt nog steeds een belangrijke rol in de algemene praktijk. Met name het stellen van de juiste diagnose bij zogenaamde ‘questionable’ laesies kan een grote uitdaging zijn. Zeker nu we tegenwoordig een niet-invasieve benadering nastreven in plaats van het openen van de laesies met de boor. Dat vereist gedetailleerde en objectieve cariësdetectiemethoden, waarbij een vertaalslag moet worden gemaakt naar een goed onderbouwde, bij voorkeur ‘evidence-based’ klinische (behandel)beslissing. De twee redacteuren van deze uitgave hebben diverse internationale experts gevraagd om hun kennis hierover te delen met de lezer.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2020

Tandartspraktijk 6/2020 Naar de uitgave

Nieuws

Nieuws

OriginalPaper

Zorg op maat