Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-05-2020 | Uitgave 4/2020

Out of the box (44)
Tandartspraktijk 4/2020

Cantileverbrug van cad/cam-polymeer

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 4/2020
Auteurs:
Mariëlle Peuchen, Phillip van Rijn
Belangrijke opmerkingen
Mariëlle Peuchen (Groningen 2019) is na haar afstuderen verbonden gebleven aan het CTM van het UMCG. Hier volgt zij het post-master traineeship Restauratieve Tandheelkunde. Tevens is zij werkzaam in een algemene praktijk in Friesland.
Phillip van Rijn (Groningen 2018) is werkzaam in meerdere algemene (groeps)praktijken en als tandarts-docent op het CTM van het UMC Groningen in de werkgroep Digitale Technieken. Hij volgt het post-master traineeship Restauratieve Tandheelkunde.

Samenvatting

Een 61-jarige man meldt zich met als wens een esthetische oplossing van zijn afgebroken 12. Na klinisch onderzoek blijkt er door de diepe beet geen ruimte te zijn voor een nieuwe prothetische voorziening. De radix die nog in situ is blijkt avitaal en diepcarieus. Besloten wordt tot herstel van de morfologie van de elementen en het verhogen van de beet zodat er ruimte gecreëerd kan worden voor een esthetische voorziening ter plaatse van de 12.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2020

Tandartspraktijk 4/2020 Naar de uitgave