Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-05-2020 | De Promotie | Uitgave 4/2020

Tandartspraktijk 4/2020

On the slippery slope of ceramics and composites

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 4/2020
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum

Samenvatting

Tegenwoordig willen we tanden en kiezen voornamelijk herstellen met sterke, tandkleurige en biocompatibele materialen die het liefst adhesief te bevestigen zijn zodat extra opoffering van gezond tandweefsel kan worden voorkomen. De mogelijkheden worden dan al snel beperkt tot composiet en glaskeramiek, die uiteenlopende mechanische eigenschappen bezitten en daarmee hun eigen praktische voor- en nadelen. Ondanks de vergelijkbare toepassing en eigen karakters van composiet en keramiek bestaan er geen duidelijke richtlijnen wanneer welk materiaal het beste kan worden ingezet.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2020

Tandartspraktijk 4/2020 Naar de uitgave

Nieuws

Nieuws