Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2009 | Column | Uitgave 5/2009

TPO - De Praktijk 5/2009

Beperkte verwachtingen, beperkte mogelijkheden

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 5/2009
Auteur:
   

Samenvatting

Het is vrijdag half vier. Met lood in de schoenen ben ik samen met de huisarts op weg naar een patiënt.
Zes jaar terug, toen ik aan deze baan begon, leerde ik hem kennen. De verwijzing van de huisarts was iets in de trant van: ‘Dit is echt iets voor jou’. Ik, jong en fris, net uit de schoolbanken, helemaal enthousiast om iets van deze baan als praktijkondersteuner te gaan maken. Hij, oud en zwak, doorleefd en erg nieuwsgierig naar wat ik kwam doen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2009

TPO - De Praktijk 5/2009 Naar de uitgave

Weet je dit?

Antwoorden