Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2009 | Redactioneel | Uitgave 5/2009

TPO - De Praktijk 5/2009

Hoe kritisch ben jij?

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 5/2009
Auteur:
Susan Umans

Samenvatting

Het is belangrijk om kritisch in het leven te staan, zeker als je in de gezondheidssector werkt. De tv-uitzending van Tros Radar op 31 augustus jongstleden onderstreepte weer eens hoe goedgelovig we eigenlijk zijn. Deze uitzending ging over de gewiekste methoden die farmaceutische fabrikanten gebruiken om hun koopwaar aan de man te brengen. Fabrikanten van farmaceutische producten mogen geen directe reclame maken voor medicijnen, behalve als die reclame rechtstreeks op artsen is gericht. Je zult in dit blad dan ook geen dergelijke advertenties vinden, in tegenstelling tot bijvoorbeeld Medisch Contact, Huisarts en Wetenschap en het Nederlands Tijdschrift voor Geneeskunde.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2009

TPO - De Praktijk 5/2009 Naar de uitgave

Farmacotherapie

Calciumantagonisten

Weet je dit?

Vragen