Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2018 | Hartenkreet | Uitgave 1/2018

Denkbeeld 1/2018

Actief zijn

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 1/2018
Auteur:
Petra van der Slot
Belangrijke opmerkingen
Petra van der Slot (52) heeft dementie. In deze bijdrage vertelt ze wat de dagbesteding van Tuingezel ( www.​tuingezel.​nl ) voor haar betekent.

Samenvatting

Dagbesteding is belangrijk voor mensen met dementie. Ook voor partners trouwens – het is voor Sander fijn om te weten dat ik me hier prettig voel. Dat komt doordat ze het hier echt anders doen. Niet zoals in een ouderwets verpleeghuis, maar lekker op de boerderij. In de zomer gaan we aan het werk in de volkstuin. We hebben prachtige dahlia’s en verbouwen er van alles. Onze courgettes en augurken maken we zelf in.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2018

Denkbeeld 1/2018 Naar de uitgave