Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2018 | Uitgave 1/2018

Denkbeeld 1/2018

Prothesen voor mijn geheugen: Hoe minder te vergeten

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 1/2018
Auteur:
Han Stakenburg

Samenvatting

Psycholoog Han Stakenburg kreeg in zijn jonge jaren een zwaar ongeluk waardoor zijn concentratievermogen en zijn geheugen ernstig werden aangetast. Hij knokte zich terug en slaagde erin een normaal werkzaam leven te leiden, maar met het klimmen der jaren wordt vergeetachtigheid voor hem een groter probleem. Ook daar heeft hij echter wat op gevonden: een reeks handige ‘geheugenprothesen’.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2018

Denkbeeld 1/2018 Naar de uitgave

Hartenkreet

Actief zijn