Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2018 | In de etalage | Uitgave 1/2018

Denkbeeld 1/2018

De kracht van beelden: Een foto-interventie voor ouderen met dementie

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 1/2018
Auteur:
Theo Royers

Samenvatting

Met fotobeelden positieve effecten oproepen bij mensen met dementie. Dat wil beeldend kunstenaar Laurence Aëgerter met haar project Photographic Treatment ©. Met succes: de eerste onderzoeksresultaten laten een positieve invloed zien op de stemming van mensen met matig ernstige tot ernstige dementie.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2018

Denkbeeld 1/2018 Naar de uitgave

Hartenkreet

Actief zijn