Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2012 | INTERVIEW | Uitgave 5/2012

TPO - De Praktijk 5/2012

‘Accreditatie is een goede prikkel om jezelf als kleine organisatie te professionaliseren’

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 5/2012
Auteur:
Susan Umans
Huisarts Nelien Hylkema en praktijkverpleegkundige Annemieke de Jong trokken gezamenlijk de kar om een NHG-geaccrediteerde huisartsenpraktijk te worden. In juni lukte dat voor de vierde keer, volgens de allernieuwste eisen (NPA 2011). Hoewel beiden het traject als zwaar en intensief ervoeren, kijken ze er met een positief gevoel op terug.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2012

TPO - De Praktijk 5/2012 Naar de uitgave

Zintuigen

De reukzin

Lezen / Kijken / Zoeken

Communicatie in de zorg