Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2012 | Journaal | Uitgave 5/2012

TPO - De Praktijk 5/2012

Wel of geen sekseverschil bij statines?

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 5/2012
Auteur:
Jacolien de Ruiter-Potkamp
Wie kent niet de discussie met patiënten over het nut van een statine slikken ter preventie van hart- en vaatziekten? Een discussie waar geen einde aan lijkt te komen. We weten dat bij secundaire preventie het risico op een recidief kleiner wordt. Maar is dat effect gelijk voor mannen en vrouwen? Onderzoekers probeerden hier duidelijkheid over te krijgen door middel van een meta-analyse.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2012

TPO - De Praktijk 5/2012 Naar de uitgave

WEET JE DIT ?

Vragen

WEET JE DIT ?

Antwoorden