Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2012 | Lezen / Kijken / Zoeken | Uitgave 5/2012

TPO - De Praktijk 5/2012

Communicatie in de zorg

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 5/2012
Auteur:
Jacolien de Ruiter-Potkamp
Belangrijke opmerkingen
Astmafilmpjes voor kinderen
Het Astma Project streeft ernaar dat kinderen met astma daar zo min mogelijk last van hebben en ongestoord en gezond opgroeien. Daartoe zijn twee filmpjes ontwikkeld over het waarom en hoe van astmamedicatie. Ze zijn in het Nederlands, Engels, Turks, Berbers en Marokkaans-Arabisch. Ieder filmpje duurt 10 minuten. Het ene is bedoeld voor ouders van kinderen van 3-5 jaar; het andere voor de kinderen zelf van 6-12 jaar. De filmpjes zijn prettig, helder, motiverend, informatief en instructief. Te koop op dvd of blu-ray disk en gratis te bekijken en/of te downloaden naar computer of mobiele telefoon via www.​astmaproject.​nl.
Van Dulmen S, Van Weert J, Jansen J. Communiceren in de zorg. Groningen/Houten: Noordhoff Uitgevers bv, 2011. 123 pagina’s, € 28,50. ISBN: 978 90 01 80497 8.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2012

TPO - De Praktijk 5/2012 Naar de uitgave

WEET JE DIT ?

Vragen