Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2012 | Journaal | Uitgave 5/2012

TPO - De Praktijk 5/2012

Procesverbetering binnen diabeteszorg beter voor de patiënt?

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 5/2012
Auteur:
Annette van Vliet
Er zijn veel onderzoeken verricht naar de effecten van geboden zorg bij patiënten met diabetes. Het is echter nog onduidelijk hoe zorg van goede kwaliteit eruit moet zien. Onderzoekers uit het St. Michaels Hospital in Canada voerden een meta-analyse uit van verschillende klinische onderzoeken naar de effecten van kwaliteitsverbetering van diabeteszorg.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2012

TPO - De Praktijk 5/2012 Naar de uitgave

WEET JE DIT ?

Vragen