Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2013 | Beroep en Belang | Uitgave 5/2013

Psychopraktijk 5/2013

Zorgverzekeraars gaan winkelen in de DSM

Tijdschrift:
Psychopraktijk > Uitgave 5/2013
Auteur:
Dr. Els van den Heuvel
Belangrijke opmerkingen
In deze rubriek vindt u informatie over wet- en regelgeving en de praktijkvoering van de hulpverlener. Dr. E. van den Heuvel werkt als eerstelijnspsycholoog bij De Psychologenpraktijk Bredero (evdheuvel@online.nl).
In het vorige nummer van PsychoPraktijk schreef ik over de invulling van de Basis-GGZ zoals overeengekomen door de minister van VWS, zorgverzekeraars en verschillende partijen uit het veld1. In dit artikel ga ik in op de vraag wat er nog aan verzekerde zorg geleverd mag worden binnen de generalistische Basis-GGZ en wat de gevolgen daarvan zijn voor de vrijgevestigde eerstelijns-/GZ-psycholoog.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

PsychoPraktijk

Hét vakblad voor professionals werkzaam in de psychologie, psychotherapie en psychiatrie. PsychoPraktijk informeert over recente ontwikkelingen en biedt handvatten om kennis en vakbekwaamheid te vergr ...

Proefabonnement BSL Psychologie Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een proefabonnement heeft u toegang tot een aantal boeken, tijdschriften en online nascholing. Denk hierbij aan één geaccrediteerde e-learning. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.


BSL Psychologie Totaal 1 maand gratis: € 0,-

Toon meer producten
Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2013

Psychopraktijk 5/2013 Naar de uitgave

Gesignaleerd

Pijn op de borst