Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2013 | Online | Uitgave 5/2013

Psychopraktijk 5/2013

Blogs over de GGZ

Tijdschrift:
Psychopraktijk > Uitgave 5/2013
Auteur:
Drs. Ron van Deth
Belangrijke opmerkingen
In deze rubriek vindt u bijdragen over hulpverlening en ondersteuning daarvan via de computer. Drs. R. van Deth is psycholoog en publicist en werkzaam bij het Europees Instituut/De Baak in Driebergen (ronvandeth@casema.nl).
Er zijn allerlei mogelijkheden om via internet op de hoogte te blijven van wat er speelt in de GGZ. Een onderhoudende manier is door gebruik te maken van blogs. In deze bijdrage zullen we er een aantal bespreken.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

PsychoPraktijk

Hét vakblad voor professionals werkzaam in de psychologie, psychotherapie en psychiatrie. PsychoPraktijk informeert over recente ontwikkelingen en biedt handvatten om kennis en vakbekwaamheid te vergr ...

Proefabonnement BSL Psychologie Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een proefabonnement heeft u toegang tot een aantal boeken, tijdschriften en online nascholing. Denk hierbij aan één geaccrediteerde e-learning. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.


BSL Psychologie Totaal 1 maand gratis: € 0,-

Toon meer producten
Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2013

Psychopraktijk 5/2013 Naar de uitgave

EditorialNotes

Redactioneel