Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2021 | Artikel | Uitgave 2/2021

Denkbeeld 2/2021

'Waarom mag ik mijn moeder niet naar bed brengen?'

Hoe beleven mantelzorgers met een migratie-achtergrond de coronatijd?

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 2/2021
Auteurs:
Carolien Smits, Roshnie Kolste, Teuni Wolters
De beperkingen tijdens de 'intelligente lockdown' in het voorjaar van 2020 hadden een enorme impact op het dagelijks leven van mensen met dementie en hun mantelzorgers. Pharos sprak in deze periode meerdere keren met vijf mantelzorgers met een migratie-achtergrond over hun angsten, frustraties, vasthoudendheid en vindingrijkheid. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2021

Denkbeeld 2/2021 Naar de uitgave