Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2021 | Redactioneel | Uitgave 2/2021

Denkbeeld 2/2021

Niet expres

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 2/2021
Auteur:
Hug van Waarde
Jaren geleden was ik dagvoorzitter op een congres dat volledig in het teken stond van dementie op jonge leeftijd. Ik interviewde een aantal kinderen en partners. Wat was de impact van de dementie van hun moeder, vader of partner op hun eigen leven? 'Allesomvattend' en 'verwoestend' zijn de eerste woorden die - nu nog steeds - bij mij naar boven komen. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2021

Denkbeeld 2/2021 Naar de uitgave

Kleinbeeld

Kleinbeeld