Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2021 | Kleinbeeld | Uitgave 2/2021

Denkbeeld 2/2021

Kleinbeeld

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 2/2021
Auteur:
Hugo van Waarde
De nieuwe puzzel- en prentenboekjes van Klessebasjes helpen om met mensen met dementie in gesprek te blijven. Via woordzoekers en andere puzzels, prenten, persoonlijke vragen en praktische tips ga je samen terug in de tijd en geef je mensen met dementie weer een verhaal. Bestel de boekjes via www.​klessebasjes.​nl . ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2021

Denkbeeld 2/2021 Naar de uitgave

Redactioneel

Niet expres