Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2021 | Column | Uitgave 2/2021

Denkbeeld 2/2021

In quarantaine

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 2/2021
Auteur:
Job van Amerongen
'Zorgpersoneel COVID-unit hier omkleden en via de binnentuin de afdeling betreden'. De tekst bij de ingang van Nieuw Vredeveld is na enige weken in de tweede COVID-golf akelig gewoon geworden en het bijbehorende 'aanjurken' - het aantrekken van beschermende attributen - een routinehandeling. Via de spiegel die ik op weg naar de binnentuin tegenkom, word ik nadrukkelijk met mezelf geconfronteerd. De aanblik is niet vrolijk. Gehuld in blauw zie ik eruit als een (fors) uit zijn krachten gegroeide smurf. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2021

Denkbeeld 2/2021 Naar de uitgave

Redactioneel

Niet expres

Kleinbeeld

Kleinbeeld