Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2008 | Gelezen | Uitgave 6/2008

Tijdschrift voor Psychotherapie 6/2008

W. de Haas (2008). Groepsbegeleiding en groepsbehandeling in de gezondheidszorg. Soest: Uitgeverij Nelissen. 213 pp., € 34,50

Tijdschrift:
Tijdschrift voor Psychotherapie > Uitgave 6/2008
Auteur:
Hans Snijders
Belangrijke opmerkingen
hans snijders, klinisch psycholoog/psychotherapeut, is werkzaam in het Centrum voor persoonlijkheidsproblematiek (CPP) van PsyQ, locatie Stadhoudersplantsoen 2 te Den Haag.

Samenvatting

Willem de Haas, opleider van groepstherapeuten, groepswerkers en teamcoaches, publiceerde dit boek om de praktische toepassing van groepsdynamica te beschrijven. Het boek is onderverdeeld in twaalf hoofdstukken die elk met oefeningen worden afgerond en aan het eind van het boek worden aangevuld met een ‘troubleshooting’ gids.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Tijdschrift voor Psychotherapie

Het Tijdschrift voor Psychotherapie biedt informatie over nieuwe ontwikkelingen in de psychotherapie in binnen- en buitenland, over opleidingen, over wetenschappelijk onderzoek, over casuïstiek, over boeken en congressen.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2008

Tijdschrift voor Psychotherapie 6/2008 Naar de uitgave

Bijeenkomsten

Bijeenkomsten

Inleiding

Inleiding