Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2008 | Artikelen | Uitgave 6/2008

Tijdschrift voor Psychotherapie 6/2008

Inleiding bij de artikelen over leegte

Tijdschrift:
Tijdschrift voor Psychotherapie > Uitgave 6/2008
Auteurs:
Hans Snijders, Petra Leydens
Belangrijke opmerkingen
hans snijders, klinisch psycholoog en petra leydens (psychiater i.o.) zijn werkzaam in het Centrum voor Persoonlijkheidsproblematiek van PsyQ, psycho-medische programma’s, Stadhoudersplantsoen 2, 2517 JL Den Haag.

Samenvatting

Recentelijk werd voor de tweede keer in het kader van het Curriculum Persoonlijkheidsstoornissen een studiedag georganiseerd over het thema ‘Leegte: een leemte gevuld’. Volgens dagvoorzitter Van Meekeren (psychiater te Den Haag) is er over dit thema in de studie- en handboeken weinig te vinden. Dit is opvallend, daar de term leegte in de dagelijkse praktijk vaak wordt gebruikt.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Tijdschrift voor Psychotherapie

Het Tijdschrift voor Psychotherapie biedt informatie over nieuwe ontwikkelingen in de psychotherapie in binnen- en buitenland, over opleidingen, over wetenschappelijk onderzoek, over casuïstiek, over boeken en congressen.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2008

Tijdschrift voor Psychotherapie 6/2008 Naar de uitgave

Gelezen

Gelezen