Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2008 | Artikelen | Uitgave 6/2008

Tijdschrift voor Psychotherapie 6/2008

Inleiding bij de artikelen over leegte

Tijdschrift:
Tijdschrift voor Psychotherapie > Uitgave 6/2008
Auteurs:
Hans Snijders, Petra Leydens
Belangrijke opmerkingen
hans snijders, klinisch psycholoog en petra leydens (psychiater i.o.) zijn werkzaam in het Centrum voor Persoonlijkheidsproblematiek van PsyQ, psycho-medische programma’s, Stadhoudersplantsoen 2, 2517 JL Den Haag.

Samenvatting

Recentelijk werd voor de tweede keer in het kader van het Curriculum Persoonlijkheidsstoornissen een studiedag georganiseerd over het thema ‘Leegte: een leemte gevuld’. Volgens dagvoorzitter Van Meekeren (psychiater te Den Haag) is er over dit thema in de studie- en handboeken weinig te vinden. Dit is opvallend, daar de term leegte in de dagelijkse praktijk vaak wordt gebruikt.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Tijdschrift voor Psychotherapie

Het Tijdschrift voor Psychotherapie biedt informatie over nieuwe ontwikkelingen in de psychotherapie in binnen- en buitenland, over opleidingen, over wetenschappelijk onderzoek, over casuïstiek, over boeken en congressen.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2008

Tijdschrift voor Psychotherapie 6/2008 Naar de uitgave

Bijeenkomsten

Bijeenkomsten

Inleiding

Inleiding

Gelezen

Gelezen