Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2017 | Hartenkreet | Uitgave 5/2017

Denkbeeld 5/2017

‘Vrijwillige’ bijdrage

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 5/2017
Auteur:
Suus Joosten
Belangrijke opmerkingen
Suus Joosten heeft Lewy Body Dementie; in deze column vertelt ze wat dat met haar doet.

Samenvatting

Na het overlijden van mijn dochter hadden ze op de dagbehandeling geen tijd om me op te vangen. Je mag wel komen, zeiden ze, maar je mag niet over haar praten. Maar natuurlijk kan ik niet garanderen dat ik niet verdrietig word! We hebben toen in overleg met elkaar afgesproken dat we ermee zouden stoppen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2017

Denkbeeld 5/2017 Naar de uitgave

Redactioneel

Genuanceerde kijk