Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2017 | Kleinbeeld | Uitgave 5/2017

Denkbeeld 5/2017

Mooi werk

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 5/2017
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum
Belangrijke opmerkingen
Samenstelling: Sacha Buddingh’. Met medewerking van Peter Bakens en Marco Blom. Heeft u een interessant nieuwtje voor deze rubriek: M.Strauss@bsl.nl.

Samenvatting

In de film Mooi werk worden woon- zorgbegeleiders Aileen en Roos van respectievelijk WarmThuis en De Rei- gershoeve een dag gevolgd en vertellen zij over hun werk. De productie is bedoeld om de visie en werkwijze van beide organisaties verder te verspreiden en zo bij te dragen aan beter wonen, welzijn en zorg voor mensen met dementie. Mooi Werk wordt door de twee zorgvoorzieningen beschik- baar gesteld aan ROC’s en aan andere zorginstellingen en was op 25 september te zien tijdens een gelijknamig mid- dagcongres over de randvoorwaarden voor goede verpleeghuiszorg. De film is gemaakt door Gertjan Zwanikken en duurt 25 minuten. Bestellen kan via info@warmthuis.nl; u ontvangt de film dan op usb-stick.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2017

Denkbeeld 5/2017 Naar de uitgave

Aanrader

Levenskunst

Redactioneel

Genuanceerde kijk