Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-03-2002 | Ingezonden | Uitgave 3/2002

Huisarts en wetenschap 3/2002

Vorm of venthuisartsgeneeskunde ingezonden takenpakket Woudschoten

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 3/2002
Auteur:
Rim Posthumus
Belangrijke opmerkingen
Huisarts te Goes

Samenvatting

Hoewel Zaat in zijn commentaar ‘Vorm of Vent’ (H&W 2002;45(1):6-7) de ‘Club van 100’ helaas als ‘dissident groepje kikker-chatters’ neerzet, geeft hij een goede opdracht en boodschap mee aan ons nieuwe LHV-bestuur. In zijn commentaar houdt hij een pleidooi voor het kritisch kijken naar de waarde van onze kennis, voor meer onderzoek naar de wetenschappelijke onderbouwing vanuit de basis van datgene wat wij doen en voor meer wetenschappelijk onderzoek door huisartsen en meer publicaties. De inbreng van huisartsen is daarin de laatste tijd gedaald, zo stelt hij.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2002

Huisarts en wetenschap 3/2002 Naar de uitgave