Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2012 | Boekbespreking | Uitgave 4/2012

Standby 4/2012

Voorlichting en advies in de tandartspraktijk

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 4/2012
Auteur:
Lienke Neef
Als assistent ben je het eerste aanspreekpunt voor patiënten. Er wordt van je verwacht dat je kennis ‘up-to-date’ is en dat je antwoorden paraat hebt. Voor advies, voorlichting en instructies ben je de spin in het web. Met een aantal jaar ervaring op de werkvloer zal dat veelal op de automatische piloot gaan, maar ik weet nog goed dat ik het in het begin best lastig vond. Vaak overlegde ik met een collega-assistent of een tandarts. Vooral vragen over pijnklachten vond ik lastig om goed te beantwoorden.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2012

Standby 4/2012 Naar de uitgave

Noot bij eerdere lezersvraag

Vakantiedagen? De nieuwe wetgeving

Column Ditte

Gestapopraktijken