Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2012 | Boekbespreking | Uitgave 4/2012

Standby 4/2012

Voorlichting en advies in de tandartspraktijk

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 4/2012
Auteur:
Lienke Neef
Als assistent ben je het eerste aanspreekpunt voor patiënten. Er wordt van je verwacht dat je kennis ‘up-to-date’ is en dat je antwoorden paraat hebt. Voor advies, voorlichting en instructies ben je de spin in het web. Met een aantal jaar ervaring op de werkvloer zal dat veelal op de automatische piloot gaan, maar ik weet nog goed dat ik het in het begin best lastig vond. Vaak overlegde ik met een collega-assistent of een tandarts. Vooral vragen over pijnklachten vond ik lastig om goed te beantwoorden.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2012

Standby 4/2012 Naar de uitgave

Hygiëne en infectiepreventie

De weg naar steriel instrumentarium

Column Ditte

Gestapopraktijken