Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2012 | Lezersvraag | Uitgave 4/2012

Standby 4/2012

Wat te doen bij een aansprakelijkheidsstelling?

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 4/2012
Auteur:
Yvonne Maassen
Belangrijke opmerkingen
Bron: Dentalinfo 2011 en NMT.
Een ontevreden patiënt wil ons aansprakelijk stellen voor de volgens hem door ons gemaakte fouten. Wij schrokken hier erg van omdat we nog nooit klachten gekregen hebben. Het gaat om een endo die door ons tot twee keer toe gedaan is. Overigens de tweede keer op onze kosten. Nu is het betreffende element zo mobiel dat het alsnog geëxtraheerd moet worden. Volgens ons hebben wij niet fout gehandeld, maar de patiënt ziet dat anders. Stel dat de patiënt nu ons aansprakelijk gaat stellen, wat kunnen we verwachten en wat kunnen we doen om dit in de toekomst te voorkomen?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2012

Standby 4/2012 Naar de uitgave

Noot bij eerdere lezersvraag

Vakantiedagen? De nieuwe wetgeving