Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2012 | Cursussen en opleidingen | Uitgave 4/2012

Standby 4/2012

3e Nationaal Symposium voor Assisterenden in de Mondzorg 2012

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 4/2012
Auteurs:
Elly Hogeveen, Yvonne Maassen, Maria de Vries
Op vrijdag 13 april werden we in de Jaarbeurs te Utrecht bij binnenkomst getrakteerd op gelukspoppetjes. Een leuke binnenkomer, want een beetje extra geluk op zo’n dag is nooit weg. Het symposium was voornamelijk voor assistenten bedoeld en de volle zaal getuigde van een goede opkomst.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2012

Standby 4/2012 Naar de uitgave

Hygiëne en infectiepreventie

De weg naar steriel instrumentarium

Column Ditte

Gestapopraktijken