Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2012 | Stelling | Uitgave 4/2012

Standby 4/2012

Seropositieve tandartsen mogen weer aan het werk

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 4/2012
Auteur:
Marijke Simons
De Engelse krant The Independentmaakte onlangs melding van een initiatiefwet over opheffing van het verbod op het uitvoeren van behandelingen met risico van bloedbesmetting door seropositieve tandartsen en artsen. ‘Het risico rechtvaardigt niet langer het verbod,’ aldus The Independent. Virusremmende medicijnen zouden het risico op hiv-besmetting verwaarloosbaar hebben gemaakt. Hoe denkt de assistent hierover?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2012

Standby 4/2012 Naar de uitgave

Column Ditte

Gestapopraktijken