Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-05-2011 | DE PROMOTIE | Uitgave 5/2011

Tandartspraktijk 5/2011

VEZELVERSTERKTE FRONT-ADHESIEFBRUG

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 5/2011
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum
Ons vak is veranderd door de ontwikkeling en toepassing van adhesieve technieken. Hierdoor is hetmogelijk ommetminimaal invasieve composietrestauraties het gebit voor de toekomst veilig te stellen. Ook voor de toepassing in een brugconstructie biedt composiet een aantal voordelen in vergelijkingmetmeer conventionelematerialen, zoalsmetaal of porselein. De sterkte van composiet is echter niet voldoende omde krachten die op zo’n constructie worden uitgeoefend te weerstaan. Het aanbrengen van vezelversterking zou hetmateriaal geschikt kunnenmaken voor een brugconstructie. Op het onderzoek daarnaar promoveerde Celeste van Heumen onlangs in Nijmegen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2011

Tandartspraktijk 5/2011 Naar de uitgave

OriginalPaper

Composietfacings